ReneCo "de beste oplossing"

slide1

Profiel

ReneCo is een bedrijf dat al vele jaren actief is in de voegafdichting, betonherstel en gevelreiniging. Aanvankelijk hielden wij ons uitsluitend bezig met het verrichten van kitwerken. In de loop van de jaren zijn daar echter een aantal specialisaties bijgekomen zoals het verrichten van voegwerken en (coating) vloeren. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een zeer ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in haar vak. Door middel van het goed uitleveren van kwaliteit en service, heeft ReneCo een brede klantenkring opgebouwd door de vele positieve mond op mond reclames.

De diensten van ReneCo bestaan uit o.a.: alle soorten voegtechnieken, betonherstel, gevelreiniging, voegwerk voor traditioneel metselwerk en (coating)vloeren. Deze activiteiten worden uitgevoerd door een team van 15 vakbekwame mensen die staan voor kwaliteit, ieder met zijn eigen specialiteit. Onze medewerkers zijn in het bezit van een vakdiploma Kitvaardigheid, VCA-certificaat en EHBO-diploma.

Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer aannemers zoals BAM, Ballast Nedam, Dura, KBM, Ouwehand, enz. Daarnaast werken wij ook voor VVE- en Woningbouwverenigingen, div. gemeentelijke instanties en particulieren. Verder zijn wij actief in de scheeps- en luxe jachtbouw.

Wij werken in heel Nederland, maar ook in de rest van Europa en daarbuiten zijn wij actief.

De fabrikanten waar ReneCo mee samenwerkt zijn o.a.: Tremco, Sika ,Saba en Hercuseal.